Vlijmense Boys E2 - Good Luck E2

7 september  2013

Good Luck E2, goed voetbal beloond

Vlijmense Boys E2 - Good Luck E2 4 - 5

Vroeg aanwezig voor de 3e oefenwedstrijd tegen Vlijmense Boys E2. Om 08.00 uur was –bijna- iedereen aanwezig in de kantine en konden we vertrekken. In Vlijmen aangekomen gingen we direct omkleden en werd de teambespreking gehouden. Vandaag de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie en Arjan en Youri gaven nog de laatste aan wijzigingen en de startopstelling werd besproken. Daarna naar buiten voor de warming-up.

Om 9.05 uur begon de wedstrijd met de aftrap door Good Luck. Ook vandaag weer een sterke start en direct de druk op de goal van Vlijmense Boys. Good Luck zat direct goed in de wedstrijd en speelde de bal goed rond. In de 7e minuut kon Bas de 0-1 binnen schieten. Dit was een lekker begin en nu doorzetten. Het spel van Good Luck bleef goed maar de mannen waren soms ongelukkig in een actie of met een doelpoging. Het was dan ook Vlijmense Boys die met een afstandschot in de 11e minuut de stand weer gelijk bracht 1-1. Even een domper voor de mannen van Good Luck maar de mannen bleven goed opbouwen en overspelen.  Ondanks aantrekkelijk voetbal van Good Luck kwam de stand in geheel tegen de verhoudingen in op 2-1, en zelf op 3-1, beide een afstandschot hoog in de goal. Na 26 minuten het rust signaal en snel naar de kleedkamer.

In de kleedkamer even rustig zitten en luisteren naar Arjan en Youri. Eric schonk de ranja in en de mannen kregen ondanks de achterstand  complimenten voor hen spel. Voetballend was het goed, we waren niet altijd gelukkig in onze acties maar volhouden en we kunnen hier met de overwinning weg. Arjan durfde zelfs een voorspelling te doen  4-6.

Vlijmense Boys was nog op het veld en met de komst van de scheidsrechter konden we beginnen. Vlijmense Boys trapte af en Good Luck zat direct op de bal en in de aanval. In de 28e minuut was het Nick met de 3-2.  Good Luck bleef de druk opvoeren en in de 29e minuut een prachtig schot van Thomas Weegenaar 3-3. Dit ging lekker en Vlijmense Boys was helemaal overdonderd. Good Luck had de smaak te pakken en in de 30e minuut schoot Luuk zelfs de 3-4 binnen. Dit was een lekker begin en voor de ouders langs de lijn was het genieten. Het spel van Good Luck bleef goed, de posities werden goed ingevuld en de mannen wisten elkaar te vinden. Helaas in de 33e minuut weer de gelijkmaker van Vlijmense Boys 4-4.  Good Luck bleef voetballen en het spel bepalen. In de 37e minuut speelde Bo de bal op Bas welke met een mooie draaibeweging de overwinning binnen schoot    4-5. De laatste 13 minuten werden goed uitgespeeld met nog enkele aanvallen van Vlijmense Boys welke door de verdediging of door Diego goed werden gepareerd. Na 50 minuten het eindsignaal.

De penalty’s werden door beide partijen goed ingeschoten en de scheidsrechter en tegenstander bedankt. Op het veld nog even bij elkaar voor de complimenten in ontvangst te nemen. Een overwinning maar veel belangrijker het goede spel van vandaag. Daarna lekker onder de douche en als verrassing voor de mooie wedstrijd trakteerde Louis de mannen op een frietje. De meesten waren snel aangekleed en naar de kantine om hun frietje in ontvangst te nemen.

Louis en Anita namens de spelers van Good Luck E2 bedankt voor deze verrassing.

Good Luck 1 Heukelum 1
Unitas 2 Good Luck 2
Good Luck 3 Terheijden 2
Good Luck 4 NEO'25 3
Gilze 2 Good Luck 5
Olympia'60 4 Good Luck 6
Good Luck VR1 Almkerk VR2

Good Luck A1   vrij
Dussense B. B1 Good Luck B1
Good Luck MB1 DESK MB1 uitg.
Good Luck C1   vrij
Good Luck C2 Altena C1 1-0